Op zoek naar goede 24-uurs zorg?

24-uurs zorg is het ‘paradepaardje’ van Zorgservice Brabant. Al vanaf het eerste uur (1983) verlenen wij deze unieke vorm van thuiszorg. Voor wie het niet mogelijk gehouden had thuis te kunnen blijven wonen biedt deze vorm van thuiszorg perspectief.
De 24-uurs zorg bieden wij op basis van verschillende zorgniveaus, afgestemd op het doel waarvoor de zorg ingezet wordt.

De zorgverleners blijven 24 uur of langer aanwezig. Dit biedt continuïteit en geeft veel rust. Een klein zorgteam neemt de complete zorg voor haar rekening. Zij ondersteunen u bij de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL); zoals eten, wassen, naar het toilet gaan en het voeren van een huishouden. Grotere huishoudelijke taken behoren niet tot hun werkzaamheden. Maar ook voor het bezoek aan specialist, huisarts of kapper kunt u op hun begeleiding rekenen.
Voor een enkel zorgmoment ’s nachts kan u een beroep op de 24-uurs zorgverlener doen. Hebt u intensief zorg nodig in de nacht dan zoeken we naar een passende oplossing.

Maar ook wanneer u ernstig ziek bent en niet meer zonder hulp voor u en uw partner thuis kan blijven wonen, biedt 24-uurs zorg thuis een oplossing. Gespecialiseerde zorgverleners verplegen, verzorgen en begeleiden u in uw laatste levensfase.
De 24-uurs zorgverleners zijn aanwezig als u ze nodig hebt en onzichtbaar als u privacy wenst.

Als u overweegt of 24-uurs thuiszorg een oplossing is voor uw persoonlijke situatie willen wij u graag adviseren en deze vorm van thuiszorg nader toelichten. Op verzoek sturen wij u de 24-uurs zorg tarieven toe.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor 24-uurs zorg door onze zorgverleners? Neem dan contact met ons op.